Lintuja

Fieldbird - kuvaus, elinympäristö, mielenkiintoisia faktoja

Pin
Send
Share
Send
Send


Maaliskuun ja huhtikuun lopun välisenä aikana vuoristo tuhka lähtee talvella ja lentää pesimäpaikoille, jotka sijaitsevat Euroopassa ja Aasiassa. Siellä linnut luovat paria ja ruohosta, sammalta ja solmusta ne rakentavat kupin muotoisia pesiä, jotka sisäpuolelta on peitetty märällä savella ja sitten vuorattu pehmeällä, kuivalla ruoholla.

Pesä sijaitsee haarojen haarassa korkeiden maanpinnan yläpuolella. Vuoretuhka kasvattaa pesäkkeitä, mutta niiden pesät sijaitsevat kaukana toisistaan ​​eikä ympärillä, kuten merilinnuilla. Etäisyydestä huolimatta naapureiden välillä on edelleen taisteluja. Kenttäsotilaan nainen asettaa 5-6 munaa. Vain naaras inkuboi kytkintä. Ryabnikin alasti sokeat poikasivat 12-16 päivää. Hauduttavat poikaset viettävät 12-13 päivää pesässä, ja niitä ruokkii sekä naaras että uros.

LIFESTYLE

Luonnonvaraista lintuherkkiä esiintyy usein Euroopassa siirtymäkaudella. Tämä hyökätä sisäkkäin Keski-Euroopassa jo XVIII luvun lopulla. Alueen nykyinen alue on muuttunut huomattavasti etelään. Vuosina 1840-45 linnut ilmestyivät Bohemian pohjoisosassa ja vuosina 1860-1880 ja eteläisemmillä alueilla.

Talvella vuoristo tuhka yhdistyy suuriin parviin, joissa on muita lajeja. Nämä meluisat linnut ruokkivat yhdessä pelloilla ja niittyillä. Maan päällä kenttätasku liikkuu tyypillisissä harppauksissa ja pitää sen suorana. Huomatessaan vaaran, hän suoristaa enemmän ja näyttää ympärilleen. Viholliselta pakenee karja, joka lentää ilmaan tuulesta ja pudottaa lähimpään puuhun.

Siirtokalastukset syksyllä kokoontuvat suuriin parviin. Näiden lintujen lähtöaika voi vaihdella säästä ja marjojen tuotosta riippuen.

Vuori tuhka on erittäin ihastunut marjoihin. Rowan on niin tärkeä elämässään, että kun marjat ovat runsas sadonkorjuun aikana, vuoristo tuhkanlehdet viettävät talven kotona. Blackbird syö myös muita kasvi- ja eläinrehuja. Se kuluttaa muroja, etanat, hyönteiset ja hämähäkit.

Talvella, kun linnut eivät kykene murtautumaan kiinteän jääkuoren läpi, jäähdyttävät maanpinnan, ruohopuut syövät marjoja - vuoristo tuhkan, villiruusun, hirven, orapihlajan ja hirvieläinten hedelmiä. Syksyllä lintu säätää mielellään omenoita, päärynöitä ja muita hedelmiä. Fieldbird ruokkii maahan ja puihin. Hyönteisten etsinnässä hän menee jopa vastikään kynnettyihin kenttiin.

Usein on mahdollista havaita, kuinka suuri lintujen parvi "kaataa maata" ja tutkii sitä kirjaimellisesti senttimetrillä senttimetrillä. Syksyllä kenttäjalkaiset järjestävät todellisia juhlia hedelmäpuilla ja pensailla. Kun ne on korjattu yhdestä laitoksesta, he lentävät toiseen.

RABINNIKIN HUOMAUTUKSET

Ruohonjuuritasoa on helpompi seurata syksyllä kuin jalostuskauden aikana. Lokakuussa suuret näiden lintujen parvet lentävät Skandinavian niemimaalta etelään ja pysähtyvät Venäjän Euroopan osaan. Kylmillä syksy- ja talvipäivillä vuoristoalueet valitsevat villiruusun tai orapihlajapensas, jota he ruokkivat. Puutarhassa tai puistossa jalka-sotilaiden pesä on helppo löytää luonteenomaisella kappaleella, jota ei ole vaikea kuulla. Joskus kentän sotilaan aasit sekoittuvat sammaliin. Toisin kuin shriyaballa, lehmänpään päätä on harmaasävyinen, ja sen selkä ja siivet ovat kastanja. Vuoretuhka ei pelkää pakkaselta, joten linnut lentävät etelään vain silloin, kun niiden pesimäpaikoilla ei ole tarpeeksi ruokaa.

Kiinnostavia asioita, tietoa.

  • Wildbird-riemu kylmissä talvissa ei siedä ruoan puutetta, joten jos ruokaa on vähän, linnut muuttavat etelään. Heikko henkilö kuolee tiellä.
  • Metsäsotilaan sukulainen, valkoisen veren ruoska, sai nimensä suurille, valkoisille, hyvin merkittyille nauhoille silmien yläpuolelle.
  • Vetovoima on kykenevä hyökkäämään vihollista "pommittamalla" sen ulosteillaan. Peitetty kerroksen erittimistä, jotka ovat tuskin piilossa.
  • Gourmets arvostavat tarjouskilpailua, katajan maustettua lihaa vuohen tuhkasta.
  • Nämä linnut pesivät Grönlannissa talvella 1937-38. Yksi lauma, joka lentää Norjasta etelään, voimakkaan myrskyn jälkeen vei tuulen Grönlanniin, jossa se laskeutui.

RABINNIKIN OMINAISUUDET. KUVAUS

nokka: terävän keltaisen nokkaan kanssa vuoristoisen tuhkan runko kerää matoja ja hyönteisiä maahan, ja myös kyyneleet pois oksista.

Aikuinen lintu: pään ja kaulan yläpuoli on harmaasävyinen, väriltään musta ja kirkas. Rungon selkäosa on tumma kastanja, siivet ja hännät ovat mustanruskeat, ylävartalo on harmaa. Rintakehä on ruosteinen-punainen, musta pituussuunnassa, vatsa on valkoinen.

Nuori lintu: Näyttää siltä, ​​että se on aikuinen lintu, mutta siinä ei ole harmaa päähänsä, eikä kuvio ole niin monipuolinen. Jalat tummenevat iän myötä.

muuraus: koostuu 5-6 vaaleanvihreästä munasta, joissa on ruosteella värjättyjä.


- koko vuoden
- talvella
- Kesällä

Missä se asuu

Blackbird asuu metsäfestivaaleilla, puistoissa, puutarhoissa ja pelloilla. Tämä lintu on kesäalue Skandinavian niemimaalta Itä-Siperiaan. Useimmat metsätuoten talvet Välimeren pohjoisrannikolla.

VARASTOINTI

Blackbird on yleinen koko alueella. Negatiivinen vaikutus tämän lajin väestöön voi tehdä useita hyvin kylmiä ja nälkäisiä talvia peräkkäin.

Drozd rowan. Brateevograd.wmv. Video (00:00:52)

Moskovassa ruohon sotilaan rintama on yleisesti kasvava siirtolainen ja osittain talvehtiva laji. Viime vuosina Brateevossa on usein nähty Brateevskyn kaskadipuiston alueella, lähempänä Saburovsky-laskeutumista sekä Maryinskyn lähellä teollisuusjätettä. Ympäri vuoden, molemmilla puolilla molemmilla puolilla molemmilla puolilla sijaitsevilla rantakaduilla havaitaan karsia, jossa on purjehduksia rantalinnalla.

Elämäntapa

Ne kestävät kylmän melko huonosti. Jos talven aikana he eivät löydä ruokaa itselleen, he lentävät lämpimämmille alueille talven turvalliseksi. Samaan aikaan melko paljon lintuja kuolee maahanmuuton aikana. Sääolosuhteet vaikuttavat numeroihin. Jos talvella on useiden vuosien aikana liian voimakkaita pakkasia, lajien määrä vähenee.

Nämä linnut ovat hyvin samanlaisia ​​kuin muut mustalintujen edustajat - belobrovik. Ne ovat samanlaisia ​​sekä käyttäytymisessä että ravinnossa. Siksi näiden kahden lajin edustajat yhdistyvät usein yhteisiin parviin. Rowan-marjat ovat niin nimettyjä, koska Rowan-marja on heidän suosikki herkku. He haluavat asettua, jossa voit syödä paljon sitä. He käyttävät tiettyä aluetta, joka ei ole kaukana paksuista, ja suojelee sitä muilta lintuilta, jotka haluavat myös nauttia petoeläimistä.

Näiden lintujen käyttäytymisellä on yksi ominaisuus. Kun he hyökkäävät vihollista vastaan, aloitan yleensä hyökkäyksen omien roskien kanssa. Muille lintuille, jotka eivät pidä jalkaterästä, tämä aiheuttaa tietyn vaaran. Loppujen lopuksi, jos linnun höyhenet saastuvat pentueeseen, niin ne pysyvät yhdessä. Tämän seurauksena lintu menettää kyvyn lentää. Usein väärässä paikassa olevat henkilöt altistuvat samanlaisille kenttätapahtumille.

Nämä linnut aiheuttavat melko paljon melua. Samalla he tekevät ääniä epämiellyttäväksi. Heillä on kuuma ja kupliva ääni. Jos lintu on jostain syystä peloissaan tai vihainen, nämä äänet ovat erityisen ankaria ja kovia. Myös tämän lintulajin laulu ei ole kovin houkutteleva. Kyllä, ja voit kuulla sitä hyvin harvoin.

Tosiasia! Äärimmäisessä ärsytyksessä ja tyytymättömyydessä lintu nostaa hännänsä. Tällä perusteella muut linnut huomaavat heti, että heinäsirkka on valmis hyökkäämään.

Tällä lajilla on röyhkeä temperamentti, joten on melko helppoa provosoida vuoren korottaja taistelemaan ja skandaaliin. Se on jo pitkään omaksunut saalistajien lintuja, jotka usein nauttivat tästä ominaisuudesta. Usein heidän pesänsä ovat varisjoukon uhreja. Jotkut heistä häiritsevät härkää ärsyttääkseen häntä ja provosoimaan taistelun, kun taas toiset rauhallisesti ottavat munat.

Virran ominaisuudet


Monipuolisin ruokavalio kesällä tuhkassa. He syövät hyönteisiä, matoja ja hämähäkkejä. Joskus voi syödä ja etanoita. Ja kun eri marjat alkavat kypsyä, lintu menee heille. Erityisesti he rakastavat kankkia.

He rakastavat hedelmiä, esimerkiksi omenoita ja päärynöitä. Lintu peck hedelmiä ja marjoja, istuu suoraan haarassa tai poimia ne maasta. Nämä linnut ovat todellinen makea hammas.

Jos suuri joukko karjankasvia on kypsynyt, se ei lentää etelään, mutta talvi jää viettämään pesimäpaikoilla. Talvella ne ruokkivat paitsi kankkia. Mutta koiran ruusu, vanhempi, heijastus.

Helmikuussa ruoan löytäminen on erityisen vaikeaa. Kun kaikki marjojen varastot on syöty, linnut alkavat ruokkia selkärangattomia, jotka löytyvät vesiltä. Keväällä ne ruokkivat kentällä. Kun maa on kynnetty, siinä on paljon erilaisia ​​hyönteisten toukkia.

pesintä

Ennen munien asettamista nämä pesät muodostavat pesän. Nainen työskentelee suoraan rakentamisessa. Ja mies heijastelee nyt tulevaa asuntoa. Rakennettu pesä on muodoltaan samanlainen kuin kulho. Se on valmistettu kuivatusta ruohosta, joka on yhdistetty saveen ja juuriin. Sisäpinta on vuorattu pehmeällä materiaalilla. Pääsääntöisesti tämän linnun pesä sijaitsee puussa, voimakkaiden haarojen haarukan sijasta. Ne pesivät pienissä pesäkkeissä, joissa on noin 6-7 paria. Joskus pesäkkeet ovat enemmän.

Parittelu alkaa toukokuun alussa. Yhdessä lintuissa noin 4-7 munaa. Heillä on naamiointi väri - vihertävä ja pienet ruskeat täplät. Luukuta naaras. Samaan aikaan mies ei edes tuo ruokaa, joten lintu on hajamielinen brooding-prosessista, jotta se voisi etsiä ruokaa.

Chicks esiintyy toukokuun puolivälissä. He lentävät pois vanhemmistaan ​​myös melko nopeasti - toukokuun loppuun mennessä. Pidä huolta molemmista jälkeläisistä.

Jo kesäkuussa pari ranskalaisia ​​aloittaa toisen kytkimen, jossa yleensä vähemmän munia. Vanhemmat tuovat eri marjoja näihin poikasiin.

Lintujen hyödyt ja haitat

Vaikka nämä linnut rakastavat luonnonvaraisia ​​marjoja, mutta jos he kohtaavat puutarhan, jossa kasvavat kulttuuriset pensaat ja puut, joilla on makeita marjoja ja hedelmiä, heidät syövät niitä vielä kypsymättä.

Näiden lintujen parvet hyökkäävät usein kentille mansikoilla ja aiheuttavat niille huomattavaa vahinkoa. Kun puutarhassa ei ole hedelmiä, he ruokkivat metsässä. Ja kun kirsikat kypsyvät, herukat ja omenat saapuvat jälleen puutarhaan.

Mutta vuoristo tuhka, nämä linnut tuovat myös joitakin etuja. Lintusta tulevat siemenet eivät pilkottu, kasvavat paljon paremmin. Tämä johtuu lintujen mahalaukun mehusta. Jotkut puutarhurit tietävät tämän ja käyttävät sitä, kun ne kasvavat.

Linnun ulkonäkö

Metsäsotilaan ulkonäkö on erilainen kuin muualla. Hänen ruumiinsa pituus on 30 cm, ja paino on 130 grammaa, siipikarva on jopa 45 cm. Linnun väri on mielenkiintoinen: vuoren selän ja hartioiden väri on ruskehtava (jotkut huomaavat, että se muistuttaa heitettyä vaipaa), vuoren pää ja takaosa ovat harmaasävyisiä, ja hännän itsensä on tumma, jopa musta. Rintakehän kellanruskea, täplät ovat hajallaan. Naisten väri ei ole kovin erilainen kuin miesten kehon väri. Takana oleva vaippa on hieman pehmeämpi ja rintakehän pisteet eivät ole niin kirkkaita.

Lintujen ulkonäössä ei havaita vahvoja kausivaihteluja. Keväällä höyhenet ja rintakehät tulevat kirkkaammiksi kuin muina vuodenaikoina. Keväällä nokka on kellertävä, ja syksyn alkaessa se muuttuu hieman ruskeaksi.

Blackbirdin äänellä ei ole miellyttävää ääntä. Pelon tai ärsytyksen hetkellä se muistuttaa kaatua ja huutoa. Streetfaren laulu ei myöskään ole kovin miellyttävä korvalle (toisin kuin tavallisten rakeiden upea laulaminen). Nämä linnut laulavat harvoin, yleensä tekemällä sen "muuten", lennossa. "Gri-gri-gri": n kaltainen signaali tarkoittaa, että heidät kutsutaan samassa paikassa.

Lintujen luonne

Euroopassa asperialaiset ovat lempinimiä, ja tämä ei ole onnettomuus. Lintu - todellinen koleristinen luonne. Se on huomattava liiallisen sävyisyyden ja fussiness vuoksi. Jos nainen on häirinnyt munien haudottamisen aikana, hän raivoo vihollisen päälle, roiskuttamalla ulosteisiin. Ryöstölintujen lintuja, jotka usein aiheuttavat pesien tuhoutumisen. Häikäisevät varikset jaetaan ryhmiin, ja kun taas jotkut pelaavat mustia lintuja, toiset varastavat rauhallisesti munia tyhjistä pesistä.

Kun härkätaimen murha on huolissaan jotakin, hän nostaa häntää aina ylöspäin. Tällä tavoin hän varoittaa läheisiä lintuja heidän valmiudestaan ​​taistella. Laulun aikana hän on rento, mutta se on milloin tahansa valmis nousemaan ylöspäin.

Ruokinta

Linnut ryöstävät, vuori, kesällä syödä eri tavalla. Päivittäisen ruokavalion perustana ovat vihreät, hyönteiset, hämähäkit ja nilviäiset. Kun marjat kypsyvät, mustat linnut syövät heitä mielellään, erityisesti korppuja. Vuosina, jolloin puissa ja pensaissa on erityisen paljon marjoja, ryabnik pysyy jopa talvella Venäjällä. Talvella yhteinen musta lintu voi myös ruokkia härkätaistelua, astiasta. Kun talven lopussa ei ole marjoja, rehun ruokinta on vedessä elävillä selkärangattomilla, joita se havaitsee jäämättömillä jousilla ja matalilla.

Jos talvella ei ole tarpeeksi rehua, niin pellolla ei jää Venäjälle, vaan menee Keski-Aasiaan tai Välimerelle.

elinympäristöjä

Yhteinen rintama - lintu on melko yleinen, asuu Euraasian mantereen alueella, sen pohjoisosassa. Voit tavata hänet lähes kaikkialla Euroopassa, Siperiaan asti. Toisinaan myös hyökäkoloniat sijaitsevat Afrikassa ja Aasiassa. Nämä passerines-edustajat eivät kuitenkaan ole Espanjassa, ne ovat hyvin harvinaisia ​​Englannissa ja Ranskassa.

Etusijalla on pesä korkeilla puilla, suosikkien joukossa on leppä, paju. Joskus he lentävät ruokkimaan kosteassa rinteessä. Lintujen suosikki elinympäristö on metsäreunat, metsät, kevyet havumetsät vähäisellä etäisyydellä kosteuslähteistä. Pimeässä paksuissa rakeissa et tapaa heitä.

He kuuluvat maahanmuuttoon, talvella he haluavat olla Etelä-Euroopassa, Vähä-Aasiassa, Pohjois-Afrikassa. Lumisessa talvella lämpimissä maissa lintu palaa riittävän aikaisin, ja huhtikuussa alkaa lisääntyminen. Kuitenkin jos Euroopan maiden linnut löytävät riittävän määrän ruokaa, he eivät siirry, he viettävät talven pesimäpaikoilla ja johtavat istumatonta elämäntapaa.

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org