Lintuja

Mitä saaliskaloja elää Venäjällä

Pin
Send
Share
Send
Send


Ryöstölintuja (Falconiformes, Falconiformes), lintujen irrotusta, yhdistää viisi perhettä (condors, haukkoja, haukat, sihteerit, Skopin), 290 lajia. Pituus ja paino 15 cm: stä ja 35 g: aan (vauva seppä) 110 cm: iin ja 15 kg: iin (kondorit).

Jakautuu kaikkialla maailmassa, lukuun ottamatta Etelämantereita. Miehittää kaikki luonnolliset alueet ja maisemat. Nokka on vahva, kaareva koukku. Sen pohja on peitetty alasti, kirkkaanvärisellä johdolla, johon sierainten ulkoiset aukot auki.

Jalkat vahvat, pitkät ja terävät kynnet. Sormet ovat suhteellisen pitkiä, kun istukan sivut ovat saalista pitääkseen. Konstituutio on tiheä, höyhenpeite on jäykkä, tiukka kehoon nähden.

Väri vaalea ja harmaa ja ruskea. Joissakin porkkanatyyppisissä lajeissa päätä ja kaulan osaa ei leikata. Miesten ja naisten väritys on sama, mutta naiset ovat huomattavasti suurempia kuin miehillä. Amerikkalaisilla korppikoilla on miehiä suurempia kuin naisia.

Squad-perheet

Ruokavalio koostuu pääasiassa linnuista ja pienistä nisäkkäistä. Suuret kotkat pyytävät apinoita, laiskoja, pieniä antilooppeja ja jopa koiria.

On lajeja, jotka ruokkivat pääasiassa kaloja tai matelijoita (useimmiten käärmeitä). Muita (harvemmin tärkeimpiä) elintarvikkeita ovat niveljalkaiset.

Korppuja ja vultureja ruokkii porkkanaa. Nokkaa käytetään saaliin leikkaamiseen, joten voimakkaimmilla paikoilla on kalan syöminen kotkat, jotka käsittelevät suuria, liukkaita ja voimakkaita saaliin peittämiä tai hävittäjiä.

He metsästävät väijytyksestä, usein etsivät saalista lennon aikana, jotkut vaeltavat ilmassa. Johtaa päivän elämää, jotkut lajit - hämärä. Pohjois- ja lauhkeat leveysasteet eräät lajit muuttavat.

Polyunia tunnetaan joissakin Luneasissa, polyandryssä Buzzardsissa. Pesimäaikana ne pidetään pareittain erillisillä alueilla. Jotkut asettavat pesäkkeitä (vultureja, pieniä härkiä). Molemmat vanhemmat rakentavat pesäalustan haaroista puiden tai kallioperän.

Falconsia käyttävät muiden saalisten lintujen tai korvidien rakennukset. Naiset siivilöivät 1–6 munan kytkintä 25–60 vuorokautta, jolloin he saavat ruokaa miehiltä.

Ryöstölintu kirjaimella

Molemmat vanhemmat ruokkivat poikasia. Monissa lajeissa yhden pesän poikaset kehittyvät epätasaisesti, ja vanhemmat (ja joskus myös vanhemmat) tappavat usein nuoremmat. Suurissa petoeläimissä poikaset ovat pitkään riippuvaisia ​​vanhemmistaan. Etelä-Amerikan yksi poikasen harpy kotka (Harpia Harpyja) istuu pesässä lähes puoli vuotta. Ja vielä kuusi kuukautta, jo tietäen, miten lentää, viettää ei kaukana pesästä ja saa rehun vanhemmilta.

46 lajilajia Venäjällä. Kultainen kotka (Aquila chrysaetus) - metsäalueiden ja vuorten suurin kotka. Hänen ruoanaan ovat hirven ja peuran vasikat, jänikset, ketut, marmotit, gopherit, paunat, lumikellot, riisut, hanhet, ankat, koukut.

kanahaukka (Accipiter gentilis) asuu tiheillä metsäalueilla, joissa on vanhoja puita. Se ruokkii nisäkkäitä ja lintuja. ampuhaukka (Falco gyrfalco), saker (Falco cherrug), peregrine falcons (Falco peregrinus) saaliita lintuja, jotka lentävät jopa 200 km / h nopeudella. Petoeläin iskee koko kehonsa ja jalkojensa kanssa.

Keski-Venäjällä tapaa tavallinen summeri (Buteo buteo) on yleinen pohjoisessa tundrassa Piekana (B.

lagopus), t hiirihaukka (Buteo rufinus). Muinaisista ajoista lähtien metsästys saalistajien kanssa on ollut yleistä monissa maissa. Tällä hetkellä massiivisena harrastuksena se on säilynyt arabimaiden maissa.

Kazakstanissa ja Kirgisiassa näkyy kultaisen kotkan metsästys.

Ryöstölintuja

Useimmat vuorokauden ikäiset saaliseläimet luokitellaan Falconiformesiksi (Falconiformes):

Yökappaleita edustavat linnut (Strigiformes), jotka sisältävät kaksi perhettä:

Tähän järjestykseen kuuluu noin 270 lajia. Nämä ovat keskikokoisia ja suuria lintuja. Yksi suurimmista lajeista, American Condor, on siipi noin 115 cm pitkä, sen siipisäde on jopa 275 cm.

Pienimmillä saalista linnuilla - niin sanotulla kääpiöpohjalla - on 9-10 cm: n siipipituus.

Ryöstöputkille on tunnusomaista voimakas koukkuinen nokka, joka on kaareva lopussa, jonka pohja on peitetty paljaalla, kirkkaalla värillisellä iholla - käsineellä, johon sierainten ulkoiset aukot auki. Kohtalaisen pitkät riistalintujen jalat, kaarevat ja yleensä terävät kynnet (vain sihteerillä on pitkät jalat). Kynsiä ja nokkaa käytetään tappamaan, ja jälkimmäinen ja saalista. Sormet ovat suhteellisen pitkiä, istukan puolella on tyynyjä saaliin pitämiseksi.

Konstituutio on tiheä, höyhenpeite on jäykkä ja tiukka kehoon nähden. Väri on tavallisesti tylsää, enimmäkseen harmaa, ruskea, punainen tai musta, usein sekoitettuna valkoiseksi. Joissakin carrion-syötetyissä lajeissa pää ja osa kaulasta ovat paljaita, ei höyheniä.

Ensisijaisia ​​ensisijaisia ​​höyheniä on 10, toissijaisten primaarisulkeiden lukumäärä on erilainen, useimmiten 12, mutta joissakin hyvin leijuvissa suurissa lajeissa (esimerkiksi vultureissa) 19-20. Hännän on yleensä lyhyt (poikkeus on sihteeri), pyöristetty tai veistetty ylhäältä, 12 hännän höyhentä (joissakin suurissa lajeissa 14).

Yöpetoeläimet: lintujen nimet ja lyhyt kuvaus

Venäläiset saalistajat, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan yöllä ja iltahämärässä - tämä on ensisijaisesti kotkan pöllö. He soveltuvat täydellisesti elinolosuhteisiin, ne löytyvät Altaan kylmistä vuorista ja Turkmenistania ympäröivistä kuumista alueista.

Kuten monet saalismallit, pöllö pidettiin haitallisena höyhenenä. Mutta hän metsästää pääasiassa jyrsijöitä, eli hän itse tuhoaa tuholaisia.


Pöllöt, toisin kuin pöllöt, ovat puhtaasti yöllisiä lintuja. Niitä pidetään ikivanhimpina saalistushenkisinä olentoina: uskotaan, että ensimmäiset pöllöt ilmestyivät noin 250 miljoonaa vuotta sitten.

Nämä yölliset linnut lentävät täysin hiljaa, heillä on erinomainen kuulo ja voivat tuskin tarttua uhriin, heidän ruokaansa, täysin pimeydessä.

Venäjällä laajalle levinneiden saalisten lintujen nimet

Zimnyak, eri tavalla, Furfooted Buzzard. Yleisin saalistushedelmäinen venäläinen tundra.
Osprey on kala suosiva saalistaja. Sitä levitetään paitsi Venäjällä, myös koko maailmassa, Etelämantereen aluetta lukuun ottamatta.
Steppe Eagle - asuu laajat alueet Mustanmeren rannikolta Transbaikaliaan.
Kenttäkiekko - asuu kaikkialla avoimilla alueilla lähellä taigaa, tundrassa ja metsän tundrassa.
Katso videota saalistajien lintujen voimasta.

Buzzard (buzzard)

Buzzard (sarich) on päivän metsästäjä, Hawk-perheen saalista lintu. Venäjällä asuu Uralissa ja Siperiassa, mieluummin asettua metsiin ja metsän tundraan. Lintu on keskikokoinen, kehon pituus on noin 55 cm, siipien pituus on jopa 130 cm, pieniä jyrsijöitä ja pieniä lintuja metsästää, ja huono metsästys aikoina ruokkii porkkanaa. Se lentää lämpimiin maihin elokuun puolivälissä tai loppupuolella tai syyskuun puolivälissä palaa pesimäpaikkaan huhtikuussa tai toukokuussa. Ääni elää ja metsästää yksin, mutta kerätään parviin ennen lähtöä. Hirvi rakentaa lehtipuiden ja havupuiden pesiä, kuivia oksaja ja harjapuuta, ja se on kudottu nurmikon varrella. 3-4–5 munan maketuksessa muniminen tapahtuu huhtikuussa tai toukokuussa, poikaset näkyvät 33–36 päivässä, molemmat vanhemmat ruokkivat niitä 44-50 päivän ikään asti, kun ne lentävät pesästä ja alkavat itsenäisesti ruokkia itsensä. Yleensä buzzards ei ole huono vanhemmat, ja vankeudessa voi hoitaa muita poikasia.

Buzzard (buzzard)

Kobchik - Falconin perheen metsästäjä. Lintu ei ole suuri, kehon pituus enintään 33 cm, siipipituus 35 cm, siipipituus jopa 77 cm, paino noin 200 grammaa. Vaikka piikki on saalistajuinen lintu, se harvoin tarttuu pieniin jyrsijöihin, liskoihin ja sammakkoihin, sen tärkein saalis ovat suuret hyönteiset - kovakuoriaiset, heinäsirkat, sudenkorennot. Joskus varpukat ja jopa kyyhkyt törmäsivät hänen kynsinsä. Munat asetetaan toisten ihmisten pesiin, elossa olevista hirveistä heidän paikastaan, he voivat valita onton puunrunkoon tai reikään itselleen. Kytkimessä on 3-4 munaa, uros ei juurikaan osallistu inkubaatioon. Kobchik asuu koko siirtomaassa, jossa voi olla jopa sata paria. Maahanmuuton lintu lentää toukokuussa, lentää Afrikkaan tai Etelä-Aasiaan elokuussa. Poikasten poikaset muodostavat suuren määrän hyönteisiä, lähinnä sudenkorentoja, jotka ovat tärkein ruoka. Venäjällä puna-jalkainen käärmikko asuu metsä-steppeissa, Baikalin rannalla, Yakutiassa Primorsky Krai.

Rastaskerttunen

Kite - päivän metsästäjä Hawkin perheeltä. Venäjällä voit nähdä punaista ja mustaa leijaa, yhteensä 8 lajia. Tämä on keskikokoinen lintu, joka painaa hieman yli 1 kg, mutta pitkät siivet ovat niiden puoli jopa puolitoista metriä. Venäjällä leija asuu lähes kaikkialla, Smolenskin alueelta Kaukoidään ja Arkangelista Kaukasuksen vuorille.

Punainen leija erottuu haarautuneesta hännästä, mutta sillä ei ole erityistä rohkeutta ja nopeutta, kuten muutkin sukulaiset. Leija metsästää melko omituisella tavalla - se nousee suurelle korkeudelle, ja sieltä odottaa saalista, että se ryntäisi sitä yhtäkkiä, sekoittaa ja kuljettaa sitä sitkeissä kynsissä. Heidän saaliinsa - siipikarja, sammakot, liskot, suuret hyönteiset, käärmeet, hiiret, jänikset. Pesät on rakennettu korkeille puille ja ne on vuorattu löytyneillä tai varastetuilla rätillä, paperilla ja muilla roskilla. 2-3-4-munia munattaessa naaras inkuboi niitä. Musta leija on hieman vähemmän punainen, ja sen sävyt ovat tummempia. Syksyn alussa leija lentää lämpimiin Afrikan tai Aasian maihin ja palaa Venäjälle keväällä.

leija

Gyrfalcon on Falconin perheen petoeläin. Gyrfalcon on oikeassa suurimmassa salonkissa - sen paino on noin 2 kg, siipien pituus jopa 140 cm, kehon pituus jopa 60 cm. Siperiassa. Syksyllä metsä tundrasta eräitä gyrfalconin muuttolajeja, jotkut istuvat, lentävät hieman kauempana etelään metsiin. Gyrfalcon metsästää pieniä ja suuria nisäkkäitä ja lintuja, se voi tarttua jäniin, partridge'iin, ankkaan. Muutama gyrfalcons ei rakenna pesää, se käyttää munia munivien lintujen tai pienempien saalisten lintujen kanssa, jos niiden pesät sijaitsevat kivissä, niissä, sarveiskalvoissa ja katettu katolla. 3-4 munan munimisessa poikaset tulevat näkyviin 30-35 päivässä, pesästä nostamalla kuusi viikkoa. Krechet on hyvä, arvokas metsästäjä, mutta itse hänestä tulee usein salakuljettajien saalis, pohjoisessa kesällä voi tarttua ankkiin, joka on asetettu arktiseen kettuun

ampuhaukka

Filin tai Pugach

Kotkan pöllö tai pugach on yönmetsästäjä, Owl-perheen lintu. Kotkan pöllön pituus nousee 75 cm: iin, siipien pituus on 190 cm, naisten paino on noin 3 kg ja miehillä jopa 2,5 kg. Venäjällä on useita kotka-pöllöjä - tavallinen kotkan pöllö, kala-kotka-pöllö, parrakas pöllö, pitkähihainen pöllö. Venäjällä kotka pöllö asuu siellä, missä sitä ruokaa on, eli suuri lintu, jänikset, gopherit, hiiret ja muut saatavilla olevat eläimet. Siksi kotimme pöllön elinympäristö ulottuu Sahalinista ja Kuril-saarista läntisille rajoille. Pöllö voi elää ja syödä erilaisissa maisemissa taigasta steppeen ja aavikkoihin, mutta lisääntymiselle se tarvitsee metsiä, kiviä rinteitä, rotkoja ja kukkuloita. Lintu on istumaton, ei pelkää ihmistä, ja se voi asettua kaupunkiin hylättyihin rakennuksiin.

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org