Lintuja

Missä elää ja mitä syö neljäkymmentä?

Pin
Send
Share
Send
Send


Hirvet ovat lintuja, joille suosittu huhu omistaa intohimon pikkumaisille ja tyhjäkäynnille. Samankaltainen maine näiden lintujen kanssa ei noussut sinistä - piikit ovat todella ahneita erilaisille loistaville asioille, joita he vetävät pesäänsä. Lisäksi he ovat hyvin ystävällisiä, ja he rakastavat ilmoittaa naapurustosta äänekkäästi, istuen sivukonttorissa. Tämän takia harhojen ja yleisten yhtäläisyyksien välillä on joskus sekava ravens.

Mielenkiintoisia faktoja taikinaista.

  1. Taikojen kehon pituus on noin 50 senttimetriä, ja siipien pituus on 90 senttimetriä. Hirvi hännän on pidempi kuin hänen ruumiinsa.
  2. Magpies - yksi älykkäimmistä lintuista, jotka ovat luonnossa. Heillä on monimutkaisia ​​sosiaalisia rituaaleja, jotka erityisesti tarjoavat surua. Hirvet ovat myös ainoat linnut (eivätkä nisäkkäät ollenkaan), jotka tunnistavat itsensä peilissä - esimerkiksi papukaijat pitävät heijastustaan ​​toisena yksilönä (katso mielenkiintoisia faktoja linnuista).
  3. Hirvet eivät pidä tiheistä metsistä, ja ne asettuvat mielellään lähemmäksi ihmisiä.
  4. Hirvet ovat kaikkiruokia - he voivat syödä sekä kasvi- että eläinruokaa (hyönteisiä, pieniä nisäkkäitä tai liskoja). Joskus nämä linnut varastavat luut koirista ja muiden lintujen pesistä - munista ja poikasista.
  5. Kiinalaiset pitävät leukaa onnen lintuna, joka tuo onnea ihmisille. Venäläisessä kansanperinnössä neljäkymmentä on todennäköisemmin yhteydessä gossip-tyttöjen ja yksinkertaisesti puhuvien naisten kuvaan.
  6. Pesä nelikymmentä on pallon muotoinen pieni reikä, joka toimii sisäänkäynninä.
  7. Jotta lapset suojeltaisivat jälkeläisiä, he haluavat viettää yön suurissa parvissa.
  8. Hirvet ovat erittäin kiiltäviä. Linnut koristavat pesänsä näillä koristeilla, jotta he saavat iloa ja houkuttelevat mahdollisen kumppanin.
  9. Elintarvikkeiden ylijäämät, joita nämä linnut haudataan maahan, ja sitten ilman ongelmia he löytävät nämä välimuistit. Harvinainen tahallinen varastoiminen - esimerkiksi proteiinit, eivät yleensä voi löytää joitakin lukuisista välimuististaan ​​varalla (katso mielenkiintoisia faktoja proteiineista).
  10. Hirvet keräävät punkkeja suurten eläinten nahoista, istuen selkänsä. Linnut voivat myös vetää loukkaantuneita loisia.
  11. Poikaset lähtevät pesästä, kun he ovat vain 1 kuukauden ikäisiä.
  12. Hirvet eivät ole muuttolintuja, vaan ne levitetään lähes kaikkialla maailmassa.
  13. Ennen kuin saat jälkeläisiä, neljäkymmentä voi rakentaa kymmenen pesää, sitten valita yhden niistä, paras. Ylimääräiset pesät häiritsevät saalistajien huomiota.
  14. Kerta-aikoina maagit asettivat 7-8 munaa, joita naaras inkuboi 18 vuorokautta.

  • Hirvet alkavat munata munia ennen muita lintuja - huhtikuussa ja toukokuun alussa, joskus jopa maaliskuussa.
  • Hirvet voivat tunnistaa tietyn henkilön ei hajua tai ääntä, vaan kasvot. Yleensä vain kotieläimillä, kotieläiminä pidetyillä eläimillä on tämä kyky.
  • Ihmiskunta neljäkymmentä on erittäin terävä ja kovaa, joten ihmiset eivät yleensä ole liian tyytyväisiä naapurustoon näiden lintujen parven kanssa.
  • Neljäkymmentä opetetaan laskemaan ja puhdistamaan solunsa käytettävissä olevien työkalujen avulla.
  • Hirvet muodostavat ryhmiä suojelemaan suurilta saalistajilta ja metsästämään muita lintuja.
  • Aivojen neljänkymmenen alueella, joka vastaa tietämyksestä, on sama suhteellinen koko kuin vastaava osa ihmisen aivoista.
  • Kehon painon ja aivojen suhde nelikymmentä on sama kuin orangutaanien, simpanssien ja gorillojen (katso mielenkiintoisia faktoja apinoista).
  • 1400-luvulla Metropolitan Alexy kieltäytyi virallisesti neljäkymmentä lähestymästä Moskovaa - hän uskoi, että lintujen varjossa noitat lensi kaupunkiin.
  • Pagan-slaavit liittyivät myös nelikymmentä pahojen henkien kanssa. Legendojen mukaan tämä lintu kääntynyt noita voi varastaa kuun, korvata syntymättömän lapsen kohdussa sammakon tai luudan avulla tai lakaista jonkun toisen lehmän niin, että maito katoaisi.
  • Pesän neljäkymmentä sisäänkäynti on aina etelään päin, jotta se on lämpimämpi asunnossa.
  • Taikojen elinkaari on pääsääntöisesti 12-15 vuotta, mutta poikkeustapauksissa he voivat elää kaksi kertaa niin kauan.
  • Yleistä tietoa

    He sanovat taikasta, että hän on erittäin älykäs, ketterä, ovela ja kiltti. Uskotaan, että näillä lintuilla on jopa erityinen kieli, jonka ansiosta he pystyvät välittämään toisilleen tärkeitä vaaratietoja.

    Hirvet kuuluvat corvidae-perheen lintujen ryhmään. Siihen kuuluu 9 suvun edustajia. Kaikki neljäkymmentä lajia ovat ulkonäöltään samanlaisia, vaikka heidän sukunsa eivät aina ole läheisessä yhteydessä toisiinsa. Ulkoisen samankaltaisuuden vuoksi ne yhdistetään yhden yleisnimen alla.

    Näitä lintuja on yhteensä noin 30 lajia. Varikset ja jays ovat lähinnä korvidsien välissä.

    Magpie-kuvaus

    Näissä linnuissa on käytännössä mitään ulkoista eroa naisten ja miesten välillä, vaikka jälkimmäiset ovat hieman suurempia. Jälkimmäisen paino on hieman yli 230 grammaa, ja naiset painavat noin 200 grammaa. Visuaalisesti tällaista pientä eroa on vaikea määrittää. Taivasten kehon pituus on keskimäärin 50 senttimetriä, siipien pituus on noin 90 senttimetriä.

    Neljäkymmentä sen ainutlaatuista väriä. Kaikissa sen höyhenissä on mustavalkoinen värimaailma. Hänen kaulansa, päänsä, selkänsä ja rintakehänsä ovat mustia, metallinen kiilto ja hohto. Auringon alla mustassa höyhenessä havaittavissa vihreät ja violetit sävyt. Olkapäät ja vatsa ovat valkoisia (nimeltään valkoisia), ja joskus siipien kärjet on maalattu valkoiseksi.

    Linnun pitkä hännänpunainen on maalattu mustaksi. Kevään aikana lintujen höyhenien väri muuttuu haalistuneeksi ja ei niin vaikuttavaksi. Tämä johtuu molting.

    Ja nuorilla taikailla on lähes sama väri kuin aikuisilla.

    Jakelu, elinympäristö

    Missä neljäkymmentä asuu luonnollisessa elinympäristössä? Tämän lintun leviämisalue on keskittynyt pohjoiseen pallonpuoliskoon, jossa se esiintyy kaikilla mantereillaan - Afrikassa, Euraasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Erityisen laajat alueet tavallisia karvoja, jotka kattavat koko Euraasian lauhkean alueen (Kaukoitä lukuun ottamatta).

    Muilla lajeilla on kapeammat alueet. Esimerkiksi Kalifornian keppiä löytyy vain Kalifornian niemimaalla, kun taas Taiwanissa asuu vain paksunpunainen taivaansininen nelikymmentäkymmentä. Habitat blue magpie - todellinen mysteeri. Ne kattavat kaksi aluetta: yksi - Kaukoidän (Kiina, Korea, Japani, Pohjois-Mongolia, Primorye), toinen - äärimmäisen länteen Euroopasta (Portugali ja Espanja). Nykyään tiede ei ole selittänyt, miten yhden lajin linnut osoittautuivat niin eristetyiksi toisistaan.

    Kaikissa lajeissa elinympäristö on samankaltainen, samoin kuin sarvit syövät. He mieluummin asettuvat erilaisten metsien - leveiden, havupuiden ja trooppisten viidakoiden - asukkaille. He asuvat kaupunkipuistoissa, kuurojen paksuissa ja kevyissä metsissä sekä metsäistutuksissa. Kun etsit ruokaa, he käyvät melko avoimissa tiloissa: glades, heathlands, järvien ja jokien rannat, niityt ja kentät.

    On olemassa lajeja, jotka jäävät yksin suurimmaksi osaksi vuoden ajasta ja muodostavat naimisissa olevien parit ja ryhmät vasta siitosmunien jälkeen. On niitä, jotka elävät pienissä parvissa, ja pesäkauden aikana ne hajoavat erillisiin pareihin.

    Tavat ja käyttäytyminen

    Magpie on lintu, jonka kävely on ainutlaatuinen ja erityinen. Maan päällä se liikkuu lähinnä hyppyillä ja liikkuu myös puiden oksoilla harppauksin, ja se tekee tämän hyvin ketterästä ja taitavasti. Lennossa lintujen aaltomaiset suunnitelmat.

    Hänen äänensä ei ole melodinen, mutta voit kuulla sen tarpeeksi usein. He siruttavat varsin tarkasti, ja on mahdotonta sekoittaa tätä ääntä muiden lintujen ääniin. Mordy chaff toimii usein signaalina muille lintuille, esimerkiksi vaivaessa syntyy nykimistä ja nopeaa ääntä. Linnut lentävät pois tällaisista äänistä.

    On myös huomattava, että "potin" tai "Kian" äänillä neljäkymmentä tarkoittaa, että tämä on sen alue. Tuhkan lintun ääni puhuu paljon paitsi lintuja, myös kaikkia metsän asukkaita. He voivat esimerkiksi ilmoittaa metsästäjän lähestymisestä.

    Elämäntapa

    Kesällä on harvinaista nähdä leikkipaikka kaupunkipuistossa, mutta talvella ne putoavat usein muiden lintujen syöttölaitteisiin. Luonnon haudat ovat istuvia, he eivät koskaan lentää pois kodeistaan ​​pitkään. Jos heistä on suuri määrä, he voivat muodostaa parvia, jossa he vaeltavat yhdessä. Sama ilmiö esiintyy useammin syksyllä.

    Kylmän sään alkamisen myötä talvella, kun paljon lunta laskee, ja lohkareita ja variksia, taika lentää pois pienemmille ja suuremmille asutuksille, joissa on helpoin löytää ruokaa. Hirvet ovat talvivia lintuja.

    Lisätietoja siitä, mitä neljäkymmentä syötettä, on mahdollista oppia lisää artikkelissa. Mutta täällä on syytä huomata, että nämä linnut eivät aina ole ystävällisiä kylien paikallisten kanssa, koska he vetävät pois jotain syötävää koko ajan. Heille este ei ole edes paha koira, jonka he pettävät harhaan ja häiritsevät ja sitten syö hyvin. Kaiken tämän kanssa on syytä huomata, että maagit ovat villieläimiä, ja niitä on mahdotonta koota.

    Nämä linnut yrittävät aina olla lähellä toisiaan, mikä auttaa heitä puolustamaan ja torjumaan aluetta tarpeen mukaan.

    Mitä syö neljäkymmentä?

    Neljäkymmentä on nirso lintu, koska sen ruoka on monipuolisin. Hän käyttää melkein kaikkea, mitä hän pystyy saamaan, jopa luun, jonka hän varastaa koiralta. Monien lintujen taikoja, joissa he syövät munia tai pieniä, hiljattain kuoriutuneita poikasia, tuhoavat.

    Puhumalla siitä, mitä neljäkymmentä ruokaa, on huomattava, että se aiheuttaa usein ongelmia muille linnuille, varsinkin keväällä. He hyppäävät usein pensaiden keskuudessa etsimään pesiä, jossa he löytävät ruokaa. Muut linnut kärsivät tästä.

    Pienet jyrsijät saattavat joskus olla saalista, joiden kanssa karkit käsittelevät vahvaa ja voimakasta nokkaansa. Tyytyväinen näihin lintuihin ja hyvin pieniin elintarvikkeisiin, kuten toukkuihin, hyönteisiin ja kovakuoriaisiin. Ne ruokkivat erilaisia ​​kasviperäisiä elintarvikkeita - jyviä, pähkinöitä, puiden ja pensaiden hedelmiä sekä eri kasvien siemeniä.

    Ja mikä syö neljäkymmentä talvea? Kylmänä vuodenaikana nämä älykkäät linnut kulkevat suuria saalistajia, etsivät porkkanaa, poimivat roskaa ja palasivat pelottomasti syöttölaitteisiinsa. Ja he osoittavat sellaista rohkeutta, joka joskus muuttuu ylimielisyydeksi ja röyhkeydeksi. Usein voit katsella ketteriä taukoja, jotka vilkkuvat aivan karhu, kettu tai kotka. Talvella ne tekevät säännöllisiä liikkeitä, keräävät asuinalueille ja alueille ja etsivät roskat kaatopaikalle. Iltaisin he palaavat paikkaan, jossa heidän pysyvä yöpyminen on.

    Pikku vihollisista

    Magpialla on paljon luonnollisia vihollisia. Kotkat, haukat, kotkat, haukat, pöllöt, suuret pöllöt ja villikissat metsästävät niitä. Kuten edellä on todettu, niiden pesät pilaavat martenit ja trooppisten maiden - käärmeiden.

    Kaiken kaikkiaan taika elää hyvin ja kukoistaa suuremmalla tavalla niiden kekseliäisyyden ja kyvykkyyden vuoksi.

    johtopäätös

    Eri maiden kansojen kulttuureissa haudat miehittivät ja käyttivät erilaista asemaa. Pohjois-Amerikan intiaanit liittyivät heidät metsien henkiin, Itä-Aasian asukkaiden joukossa he olivat onnen perimiä ja nauttivat huomattavaa kunnioitusta.

    Neljäkymmentä suhdetta Euroopan ihmisiin ei ollut kovin hyvä. Näiden lintujen viljelijät eivät halunneet, koska he poimivat hajautetut jyvät kylvön aikana. Ja metsästäjien kohdalla he näyttivät aina olevan pahoja - hirvittelevä kuono hälyttää koko vaarallisen metsän. Siksi metsästäjät tappoivat heidät usein. Tutkijat sijoittivat nämä linnut myös haitallisiksi, koska ne pilaavat monien laululintujen pesät.

    Itse asiassa heistä on hyötyä - taika syö haitallisia hyönteisiä.

    Hieman itse lintusta: yleistä tietoa

    Leuka (tavallinen tai eurooppalainen) on lintu, joka edustaa corvids-sukua ja neljäkymmentä sukua.

    Ennen kuin siirrymme kuvaukseen ja selvittämään, mikä muodostaa piikkien pesän, harkitse elinympäristöä ja lintujen leviämistä maailmassa.

    Magpies asuu kaikkialla Euroopassa. Se ei ole olemassa vain joillakin Välimeren saarilla. He asuvat myös Marokon, Tunisian ja Algerian rannikkoalueilla (Afrikan pohjoispuolella). Pohjimmiltaan lintu on istumaton lintu, mutta Skandinaviassa on muuttolintu.

    Neljäkymmentä eri väestöä asuu maan monipuolisimmissa päissä. Kukkien pesä vaihtelee myös muodoltaan ja koostaan ​​sen elinympäristön mukaan.

    Sekä Turkissa että Iranin osissa on hirviöitä, joissa ne ulottuvat lähes Persianlahden rannikolle. Tämän lajin linnut jaetaan pohjoisesta etelään Japanin merelle. Aasiassa he asuvat Pohjois-Vietnamissa, Luoteis-Mongoliassa. Erillinen yksittäinen väestö asuu jopa Kamchatkan niemimaalla. Luonnonmuistomerkkejä on myös pieni suojattu väestö Fr. Kyushu. Pohjois-Amerikassa on myös suojaa maanosan 40 länsipuoliskolle (Baja California Alaskasta mukaan lukien).

    Magpien pesä: kuva

    Hirvet ovat ilmeisesti raskaiden pensaiden ja puumaisen kasvillisuuden alla. Ne ovat erityisen kiinnostuneita järvi- ja jokien tulvista, joissa on lepakoita ja pajuja, pieniä niittyjä, alkuperäisen metsän jäänteitä ja niittoa. Niiden valtakunnaksi tuli Venäjän eteläisillä steppeilla venytetyt metsähihnat.

    Näissä paikoissa on hyvin lähellä paria: ne asuvat vain muutaman kymmenen metrin päässä toisistaan. Tämä on lintujen ennätyksellinen väestötiheys, yleensä välttäen tällaisen naapuruston. Hirvet eivät asu käytännössä (harvoin) syvemmissä ja tiheissä metsissä, mutta asuvat hyvin kaupunkipuistoissa.

    Missä taikat rakentavat pesänsä? Yleiset lajit ovat istuvia lintuja. Keväällä huhtikuun alussa pari rakentaa yleensä pesän pensaalle tai puulle (korkeus 1–12 metriä maanpinnan yläpuolella) ja mittaa sen sijainnin turvallisuuden ja ahdistuksen tasolla. Paikoissa, joissa ihmiset ovat poissa (luonteeltaan), pentueet voidaan järjestää jopa noin 1,5 metrin korkeudelle maasta ja kaupunkipuistoissa korkeintaan 6 metriä.

    Pesät ovat nelikymmentä muotoisia ja kooltaan erittäin suuria (halkaisijaltaan 75 cm), joten ne ovat selvästi näkyvissä.

    Pesän rakentaminen

    Miten rakennetaan piikkilappu? Pesän pohja (runko) on valmistettu pitkistä ja paksuista kuivista oksista. Sitten tällaisella melko massiivisella pohjalla ne rakentavat kulhon, joka on valmistettu maasta tai savesta. Ja jälkimmäinen on vahvistettu ohuilla koivun oksilla. Sitten lokeron sisäpuoli on vuorattu ohuilla pajuilla, koivulla ja joidenkin kasvien juurilla, ja itse pesän yläpuolella rakennetaan jotain kattoa, joka edustaa löysää, melko satunnaisesti taitettua katosta suurista kuivista haaroista. Jälkimmäinen rakenne lisää merkittävästi pesän kokoa. Sellaisen upean katoksen kanssa sateelta ei ole pelastusta, mutta eri sulkaisten saalistajien kytkin ja poikaset voivat olla hyvin suojattuja.

    Magpie Nest (yllä esitetty kuva) on melko kohtuullisesti rakennettu rakenne.

    Tavat, käyttäytyminen, jalostus

    Hirvet usein chirp. Tämä tarkoittaa sitä, että epätoivottu henkilö on tullut lintukenttään riippumatta siitä, onko kyseessä ihminen tai peto. Lisäksi ne osoittavat tällaista syvää närkästystä missä tahansa kokouksessa. Ne herättävät erityisen voimakasta lohkeaa, jos pesässä on poikasia. On syytä huomata, että jopa monet päivällä olevat saalistajat eivät näy heidän silmissään. Metsästys epäonnistuu.

    Tämä lintu ansaitsi pohjimmiltaan sen lempinimen ("varas"), koska se oli vastustamaton intohimo erilaisten pienten tavaroiden omaksumiseen ilman omistajien tuntemusta. Erityisesti ne eivät ole välinpitämättömiä lasista tai metallista valmistetuille tuotteille.

    Tämä lintu on hyvin varovainen henkilön läheisyydessä, se ei koskaan anna itsensä kiinni vartijasta. Metsässä hän varoittaa kavereitaan ja kaikkia ympäröiviä asukkaita vaaralliseksi.

    Varovaisuudesta huolimatta taika on melko helposti muokattavissa ja jopa erottunut hänen kiinnityksestään mestariinsa ja erikoiseen mieleensä. Jopa tämä lintu voi oppia lausumaan yksittäisiä sanoja.

    Tapahtuu, että piikit rakentavat useita pesiä, ja ne vievät vain yhden. Esittää melkein pallomaisen kotelon, jossa on sivutulo. Pesässä narttu-nartut sijoittavat yleensä 5-8 munaa huhtikuussa, ja sitten ne luukkuivat noin 17-18 päivää, minkä jälkeen ne ruokkivat poikasia.

    Elintarvikkeiden neljäkymmentä perustaa keväällä ja kesällä - eläinruoka (pienimmistä hyönteisistä kalaan, valettu maihin). Pienimmät ne voivat jopa varastaa ämpäriä, joka on avautuva kalastaja. Neljänneksen talvikausina syö kaiken, mikä on syötävää, ei edes pettää roskaa varten tarkoitettujen laatikoiden sisältöä.

    Lehti on hyödyllinen lintu, joka tuhoaa lukuisia pieniä tuholaisia ​​ja jyrsijöitä pelloilla. Mutta hänellä on myös kielteinen laatu, joka on haitallista ihmisille: hän varastaa usein poikasia ja munia tiloilla.

    elinympäristö

    Yleensä neljäkymmentä tavallista tykkää asettua lähellä ihmisen asumista. Siksi tämän linnun pesät löytyvät usein kaupunkipuistoista, aukioista, metsäpuistovyöhykkeestä ja jopa ihmisen puutarhoista. Hirvet eivät pidä kuuroista metsistä ja harvoin järjestävät siellä asunnon. Tämän lajin lintuja löytyy Euroopan mantereesta, Aasiassa, Pohjois-Afrikassa ja myös Pohjois-Amerikassa. On huomattava, että Venäjän itäosassa elävät linnut ovat pienempiä. Сороку обыкновенную выделяет особая манера полета – птица выбирает только прямую траекторию движения, а после приземления гордо и даже грациозно передвигается по земле танцующими шагами.

    Разновидности сороки

    В разных регионах обитают представители определенной породы сорок. Вот, список самых распространенных разновидностей сорочьего семейства:

    • сибирская голубая,
    • гималайская зеленая,
    • китайская лазоревая,
    • испанская голубая,
    • красноклювая лазоревая.

    Periaatteessa lajin nimi on helppo ymmärtää, missä se on yleisempää. Mutta tämä ei aina vastaa todellisuutta. Esimerkiksi pitkähihaiset taistelijat haluavat asettua Etelä-Aasian metsiin.

    Pesimisen ominaisuudet

    Hirvet mieluummin elävät pareittain. Ja nämä linnut on omistettu kumppanilleen koko elämänsä ajan. Ne erottuvat myös asunnon hallitsemisesta eli pesästä. Rakennusprosessissa molemmat linnut ovat yhtä suuret. Neljäkymmentä pesää on pallomainen, ja sen rakentamiseen käytetään lehtiä, oksia ja savea. Pesän sisäpuoli on vuorattu ruoholla, oljilla ja muiden eläinten hiusten paloilla. On syytä huomata, että neljäkymmentä tavallista sisustaa asuntonsa rakennusalan kaikkien lakien mukaan: pesässä on välttämättä sisäänkäynti, joka sijaitsee sivussa, on rakennus ja katto, joka suojelee lintuja huonosta säästä.

    Hirvet pesivät erillisissä pareissa sekä pienissä pesäkkeissä. Pääsääntöisesti ne varustavat kotinsa kunnollisessa korkeudessa, ja tämä tehdään turvallisuuden vuoksi poikasten inkuboinnin aikana. Tyypillisesti naispuolinen - neljäkymmentä on 5-8 munaa, joilla on ominaista sinertävällä värillä. Siipikarjan jalostusprosessi kestää 18-20 päivää. Koko tämän ajanjakson aikana neljänkymmenen äiti ei jätä pesästä ja suojelee huolellisesti tulevia jälkeläisiä. Yleisesti ottaen neljäkymmentä on erittäin voimakkaasti kehittynyt äitiysviiva. Nämä linnut ovat lintujen keskuudessa huolehtivia vanhempia. Mutta perheen tuleva isä ei myöskään sekoita: hän toimittaa ystävälleen ruokaa ja suojelee pesäänsä.

    Poikasten syntymän jälkeen vielä neljä viikkoa saa pesän voimaa. Vasta tämän ajanjakson päätyttyä vanhemmat voivat tehdä testilentoja. Vanhemmat suojaavat jälkeläisiä, ruokkivat poikasia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.

    Elintarvikkeet toimitetaan pesään aikuisen naisen perheenjäsenille. Neljäkymmentä tavallista ei ole ruokavaliota. Nämä linnut kuluttavat:

    • etanat,
    • matoja,
    • erilaisia ​​kovakuoriaisia,
    • pienten lintujen (tissit, finchit) pesät.

    Jos elinympäristön ruokapohja on niukasti, taika päättää tuhota muiden ihmisten pesät. Mutta kun on tarpeeksi ruokaa poikasille, nämä linnut eivät harjoita ryöstöä.

    Merkittäviä piirteitä

    Neljäkymmentä tavallista, kuten varis, erottuu älykkyydestä ja älykkyydestä. Ja tämä lintu on hyvin utelias, se haluaa seurata ja tarkkailla. Neljäkymmentä aina ajattelee toimintaansa, hän pystyy arvioimaan tilannetta. Mahdolliset muutokset hälyttävän lintun ympärillä heti, mutta huomatessaan vaaran, hän alkaa heti tehdä shrill-ääniä. Se on kovaa neljäkymmentä huutoa, joka merkitsee sukulaisille vaaran lähestymistä. Tässä on tärkeää korostaa, että huutaminen on hälyttävä myös muille eläimille ja linnuille. Siksi karvaa kutsutaan joskus metsätiedustelun upseeriksi. Todennäköisesti täältä kuului sanomalehti siitä, että "neljäkymmentä tuo häneen".

    Muuten, piilon hännän tehtävä on myös erityinen tehtävä: kun se istuu haarassa, se nykii. Tätä käyttäytymistä muissa lintuluokan jäsenissä ei noudateta.

    Luontomerkkien ominaisuuksien lisäksi:

    1. Korkea aktiivisuus.
    2. Rakastan vaihtaa elinympäristöä.
    3. Varovaisuutta on lisätty, minkä vuoksi hän välttää läheistä yhteyttä henkilöön.
    4. Uteliaisuus, joka kehotti häntä tarkastelemaan muiden ihmisten pesiä.
    5. Kyky tehdä pitkän matkan lentoja, joihin lintu yleensä päätetään, jotta halutaan löytää hoito.

    On olemassa käsitys siitä, että keppi pystyy varastamaan koruja ja kiiltäviä kohteita. Lintu voi tietysti varastaa sen, mitä hän piti, mutta hän tekisi tällaista tekoa, jos hän ei uhkaa mitään. Muissa tilanteissa neljäkymmentä ei uhkaa omaa elämäänsä ymmärrettävän knickknackin vuoksi.

    Ruokavalio

    Kuten aiemmin todettiin, neljäkymmentä tavallista on tyytyväinen lähellä olevaan ruokaan. Se kuluttaa pääasiassa hyönteisiä ja pieniä eläimiä. Lintujen tavallinen valikko on:

    Hän rakastaa neljäkymmentä syömään kasvisruokaa: siemeniä, jyviä, pähkinöitä, pieniä hedelmiä.

    Neljäkymmentä ei hylkää lihaa, jos tällainen onnettomuus putoaa. Pesäkauden aikana, kun tarvitaan enemmän kaloreita elintarvikkeita, piikit varastavat pienten laululintujen munia tai syövät pesimäään. On totta, että keppi voi hyökätä vain yksittäisiä lintuja, koska linnuissa elävät linnut voivat antaa vakavan ryöstön saalistajalle.

    Älä raahaile neljäkymmentä karrionia ja ruokajätettä, sitä ruokitaan usein syöttämällä syöttölaitteita. Kun kyseessä on ruoka, neljäkymmentä joskus osoittaa rehellistä ylimielisyyttä, varastaa ruokaa suoraan tärkeimpien metsäeläinten nenästä - karhu tai kettu.

    Tältä osin on mielenkiintoista mustan neljänkymmenen käyttäytymistä, joka asuu Pohjois-Afrikassa. Tämän lajin lintuja, jotka etsivät ruokaa, liikkuvat massiivisesti laitumille, joissa ne perustivat väliaikaisen "pysäköinnin" karjan selkään. Lisäksi eläimet havaitsevat tällaisen lintutapahtuman rauhallisesti, koska karkit, kuten muutkin linnut, puhdistavat hiukset loista ja muista tuholaisista.

    Magpien viholliset

    Vaikka neljäkymmentä tavallista itseään uhkaa monia eläimiä, sillä on myös vihollisia. Tässä luettelossa:

    Tropiikissa elävät hirvet ovat alttiina jatkuville käärmehyökkäyksille. Oikeastaan ​​näiden lintujen älykkyyden ansiosta he pystyvät usein välttämään vaarat.

    Mielenkiintoisia faktoja elämästä neljäkymmentä

    Maalien maininta löytyy eri kansakuntien kulttuuriperinnöstä. Niinpä Pohjois-Amerikan intiaanit uskoivat, että lintu liittyy metsänhenkiin. Itä-Aasian asukkaat ovat aina olleet neljäkymmentä kunnia ja kunnioitusta. He ovat uskonneet vuosisatojen ajan, että tämä lintu tuo onnea. Euroopassa päinvastoin asenne 40: een on kielteinen erityisesti maanviljelijöiden keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että nämä linnut hyökkäävät jatkuvasti puutarhoihin ja kenttiin.

    Mutta Taiwanissa paksu laskuinen taivaansininen neljäkymmentä on symboli. Valitettavasti nykyään tämä ainutlaatuinen laji on täydellisen sukupuuton äärellä, koska lintujen luonnollinen elinympäristö on tuhoutunut. Siksi on ryhdytty toimenpiteisiin tämän harvinaisen väestön määrän palauttamiseksi.

    Ornitologien tieteellisen tutkimuksen tulokset ovat mielenkiintoisia. He todistivat, että maaginen kykenee suorittamaan monimutkaisia ​​sosiaalisia rituaaleja, jotka vahvistavat linnun korkean älykkyyden. Toppi voi jopa tunnistaa oman heijastuksen peiliin ja ilmaista tunteita.

    Näillä levottomilla lintuilla on vielä yksi positiivinen piirre - kyky parantaa. Kotieläinten ja kotieläinten nahkojen puhdistaminen erilaisista loista ja hyönteisistä säästävät ne monista sairauksista.

    Pin
    Send
    Share
    Send
    Send

    zoo-club-org